TOMISLAVA JELIČIĆ / Moje životne priče

80,00 kn

  • MEKI UVEZ
  • 177 str
  • ISBN 978-953-48768-7-9
  • FORMAT A5
  • novo 

 

RIJEČ AUTORICE

Ovu je knjigu pisala moja duša, moje duhovno vodstvo i Ja. Riječi i situacije kroz koje sam rasla i kroz koje još uvijek rastem su me dovele do osobe koja sam postala i koja jesam. Zahvaljujem na prvom mjestu Bogu, izvoru i svojoj duši što je izabrala u ovome životu ovakvo duhovno putovanje, za duhovni rast mene i moje duše, nije bilo lako i ponekad sam hitjela odustati od svega čak i od same sebe, ali zato Bog, Izvor moja duša nisu mi dali, slali su mi ljude, situacije i mogućnosti gdje je ljubav pobijedila i pobjeđuje sve. Suze mi teku na ovakve riječi, suze radosnice i tuge pomiješane sa sjetom.

Zahvalna sam za prekrasne ljude koji sve više i više ulaze u moj život i zahvalna sam samoj sebi što radom na sebi otvaram svoju dušu i srce, što učim oprostu, prihvaćanju i ljubavlju. Svakodnevne meditacije i šetnje, provedeni dani u prirodi su me naučili da čujem glas svoje duše svoga srca i taj osjećaj ne bi za ništa na svijetu mijenjala i da mi sutra bude sudnji dan, znam i osjećam da sam u zadnjih 5 godina proživjela ono što je moja duša hitjela, a gdje je još 70 toliko. Poanta ove knjige je da potakne ljude vraćanju njihovoj duši na lakši i bezbolniji način nego što je bio moj. Ove priče su dokaz na prvom mjestu samoj meni, a onda mojoj obitelji i svim ljudima ovoga svijeta da nikad ama baš nikad ne odustanu od sebe i svojih snova, ma kakvi oni bili, a čim su tu znači postoji velika mogućnost da se ostvare. To je i dokaz ova knjiga, čitav život sam pisala priče i osjećaje na papir, pisala situacije kroz koje sam rasla i znam i osjećam da ću biti zahvalna kad se nakon nekog vremena okrenem iza sebe i vidim „uklesane“ riječi u ovoj knjizi, a i znam da će oni koji će ju čitati shvatiti da nije sve onako kako izgleda, da nisu osobe (Ja) onako kako se predstavljaju, ponekad se štitimo svojim oklopom od povreda, tuge, samoće i napuštanja. Zato vas molim ugasite „Um“, i čitajte ove retke dušom i srcem i sigurna sam da ćete i vi uživati kao što sam ja uživala pišući.

Hvala svima koji su bili uz mene u mislima, društvenih mreža i u srcu, a najviše hvala mojoj obitelji, mome suprugu i kćerki koji su bili i jesu dio mog životnog putovanja. Ova knjiga je naša obiteljska „biblija“ zato je čuvajte u srcu i nek vas uvijek vrati vašem srcu.

Dostupno uz narudžbu

Kategorije: , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TOMISLAVA JELIČIĆ / Moje životne priče”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *