Akcija!

U POSTELJI S RATNIKOM / Maya Banks

50,00 kn

Prvi dio nove serije povijesnih ljubavnih romana

Autorica uspješnica Maya Banks predstavlja novu trilogiju i tri nova junaka: braću spremnu na sve žrtve kako bi spasili svoj klan i naslijeđe – i pronašli pravu ljubav.
Glavni lik prvog dijela ove nove trilogije je Ewan McCabe, najstariji brat u obitelji i ratnik sa samo jednim ciljem: osvetiti se neprijatelju. Trenutak za dugoočekivanu osvetu konačno je stigao – ali tamnokosa plavooka ljepotica mogla bi mu pomrsiti račune. Mairin donosi spas njegovu klanu, ali za Ewana, koji sanja samo o osveti, ljubav je neistražen teritorij. Nezakonita kći škotskoga kralja, Mairin je i nasljednica posjeda koji svi žele – koji i predugo upravlja njezinom sudbinom i zbog kojega s pravom ne vjeruje udvaračima. Njezine se sumnje potvrđuju kad se nedugo nakon jedne nevolje nađe u drugoj: njezin se karizmatični spasitelj, Ewan McCabe, želi oženiti njome. Iako je u taj brak uvučena protiv svoje volje, Mairin uskoro shvati koliko je njezin novi suprug, smrknuti ratnik, privlačan. Pod njegovim iznenađujuće nježnim dodirom, tijelo joj prvi puta živi. Dok se konačan obračun nezaustavljivo približava, Mairinina snaga, strast i duh pomoći će Ewanu da se suoči s vlastitim demonima i preda ljubavi vrjednijoj i od blaga i od osvete.

Maya Banks autorica je brojnih međunarodnih uspješnica od kojih su se mnoge uspele do prvog mjesta top-ljestvice najčitanijih knjiga New York Timesa. Piše suvremene ljubavne romane, napete romantične romane pune akcije i strastvene škotske povijesne ljubavne romane. Živi u Teksasu s mužem, troje djece i mnoštvom kućnih ljubimaca. Kad piše, voli apsolutnu tišinu i izbjegava slušanje glazbe s riječima. Pisanju pristupa onako kako pristupa i čitanju, a kako je strastvena čitateljica, piše romane kakve bi i sama voljela čitati.

Nema na zalihi

Kategorije: , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “U POSTELJI S RATNIKOM / Maya Banks”