INFO

Načini plaćanja

Postoje dva načina plaćanja za sve narudžbe.

Cijena je ista za sve oblike plaćanja!

Dostupni načini plaćanja:

1. Pouzećem (plaćanje gotovinom prilikom dostave)
2.Virmanom (plaćanje općom uplatnicom ili internet bankarstvom)

Način plaćanja odabirete prilikom zaključivanja kupovne košarice sa knjigama.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem podrazumijeva plaćanje gotovinom dostavljaču djelatniku POŠTE prilikom dostave paketa.

U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke u poštanskom sandučiću i moguće je dogovoriti novo vrijeme dostave.

Plaćanje virmanom

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti ponudu sa svim podatcima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu zatim možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl. Ako ste odabrali ovaj način plaćanja, paket s naručenim proizvodima šaljemo čim evidentiramo uplatu na našem računu.

Izražene cijene u HRK uz protuvrijednost u EUR jednake su za sve vrste plaćanja. Za Vašu sigurnost i optimalno iskustvo kupovine pripremili smo sljedeće vrste plaćanja:

Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja (moguće samo u Republici Hrvatskoj)

Ova opcija omogućava plaćanje gotovinom dostavljaču prilikom preuzimanja kupljenog proizvoda (plaćanje pouzećem). Opcija plaćanja pouzećem (CashOnDelivery) dostupna je samo za isporuke na teritoriju Hrvatske.

Plaćanje karticama

Plaćanje karticama vrši se na licu mjesta, fizički. Narudžbu je moguće platiti jednokratno ili u ratama, ovisno o vrsti kartice. Mogućnost plaćanja na rate odnosi se isključivo na plaćanje karticama izdanima od strane hrvatskih banaka. Opcija plaćanja karticama dostupna je za isporuke na teritoriju Hrvatske.

Jednokratno plaćanje karticama

Plaćanje je moguće izvršiti na licu mjesta, fizički karticama MasterCard, Maestro, VISA svih banaka u Republici Hrvatskoj.