IZJAVA O PRIVATNOSTI

Izjava o privatnosti

DILIGO LIBER j.d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podatci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podatci nužni za obavljanje posla.

DILIGO LIBER smatra Vašu privatnost svojim prioritetom. Kao posjetitelj internet trgovine prihvaćate postupke i mjere zaštite privatnosti navedene u ovoj Zaštiti privatnosti.

Uvjeti dostave i rok isporuke

Dostavu narudžbe vrši dostavna služba HP Hrvatska pošta. Dostava se obavlja prema uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Ukoliko se narudžba koja je upućena naručitelju vrati  jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, naručitelj će o tome biti obaviješten e-mailom ili telefonom, te će mu se najkasnije u roku od tri dana ponovo pokušati dostaviti narudžbu. Ukoliko se i nakon drugog pokušaja ne uspije izvršiti dostavu, narudžba će biti stornirana.

Rok isporuke za područje Republike Hrvatske iznosi između 10-30 radnih dana, dok rok isporuke za inozemstvo iznosi 25-30 radnih dana od dana primitka Vaše uplate.