IZJAVA O PRIVATNOSTI

Izjava o privatnosti

DILIGO LIBER j.d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podatci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podatci nužni za obavljanje posla.

DILIGO LIBER smatra Vašu privatnost svojim prioritetom. Kao posjetitelj internet trgovine prihvaćate postupke i mjere zaštite privatnosti navedene u ovoj Zaštiti privatnosti.

Uvjeti dostave i rok isporuke

Dostavu narudžbe vrši dostavna služba HP Hrvatska pošta. Dostava se obavlja prema uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Ukoliko se narudžba koja je upućena naručitelju vrati  jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, naručitelj će o tome biti obaviješten e-mailom ili telefonom, te će mu se najkasnije u roku od tri dana ponovo pokušati dostaviti narudžbu. Ukoliko se i nakon drugog pokušaja ne uspije izvršiti dostavu, narudžba će biti stornirana.

Rok isporuke za područje Republike Hrvatske iznosi 5 radnih dana, dok rok isporuke za inozemstvo iznosi 15 radnih dana. Ako ste odabrali plaćanje općom uplatnicom, internet bankarstvom ili virmanom (pravne osobe) rok isporuke počinje teći od dana primitka Vaše uplate.