O nama

O nama

Naš tim sastoji se od stručnih osoba koje su već poznate u svijetu pisanja i kreiranja. Ljudi s iskustvom na području objavljivanja knjiga. S iskustvom na području grafičkog dizajna. 

Nismo nastali sasvim slučajno. Nakon dugo razmišljanja, međusobnog savjetovanja, odlučili smo se za korak više – pomoći onima manje poznatim, neafirmiranim piscima i autorima da ulove svoje mjesto pod suncem i konačno objave ono što su godinama zapisivali i skrivali u ladicama. Nudimo razne mogućnosti anonimnim ljudima, od obrade teksta do same pripreme za tisak, po potrebi tisak, te promociju za vaše objavljeno djelo. 

Mnoge grafičke tvrtke naplaćuju mnogo, pa s toga neki odustanu. Lekture su skupe (20-50 kn po kartici). A poznate izdavačke kuće smatraju da neki nisu komercijalni. Mi ne mislimo tako. Posebno smo se posvetili poeziji, jer mnogi ne misle ono što mi: Poezija je kraljica književnosti. I stoga ju želimo vratiti na pijedestal. Mi smo ovdje kako bi ponudili sve što je potrebno za objavu jednog rukopisa. Uz vas smo do samog kraja. Vi pišite, a ostalo prepustite nama. 

Ugovor s našom izdavačkom kućom  je OBAVEZAN i ukoliko ga se odričete, odričete se prava sudjelovanja na poslovnim sajmovima na našim štandovima, zaštite autorskih prava, organizacije službenih promocija koje smo kao Izdavači po Ugovoru dužni ispoštivati te mnogih drugih uvjeta kojima vas Ugovor štiti, a i mi se obvezujemo završiti Vašu knjigu u roku. Bez ugovora to vam ne možemo jamčiti. 

diligo-liber prvi je u Hrvatskoj koji nudi šansu svim ljudima koji se osjećaju piscima, ili onima koji to tek žele postati. Bilo da je riječ o poeziji ili prozi bilo kojeg žanra. 

DILIGO LIBER

IZDAVAČ SA SRCEM