O nama

O nama

Naš tim sastoji se od stručnih osoba koje su već poznate u svijetu pisanja i kreiranja. Ljudi s iskustvom na području objavljivanja knjiga.

Nismo nastali sasvim slučajno. Nakon dugo razmišljanja, međusobnog savjetovanja, odlučili smo se za korak više – pomoći onima manje poznatim, neafirmiranim piscima i autorima da ulove svoje mjesto pod suncem i konačno objave ono što su godinama zapisivali i skrivali u ladicama. Nudimo razne mogućnosti anonimnim ljudima, od obrade teksta do same pripreme za tisak, te promociju. 

Mnoge grafičke tvrtke naplaćuju mnogo, pa s toga neki odustanu. Lekture su skupe (20-50 kn po kartici). A poznate izdavačke kuće smatraju da neki nisu komercijalni. Mi ne mislimo tako. Mi smo ovdje kako bi  ponudili sve što je potrebno za objavu jednog rukopisa. Uz vas smo do samog kraja. 

Ugovor s našom izdavačkom kućom  je OBAVEZAN i ukoliko ga se odričete, odričete se prava sudjelovanja na poslovnim sajmovima na našim štandovima, zaštite autorskih prava, organizacije službenih promocija koje smo kao Izdavači po Ugovoru dužni ispoštivati te mnogih drugih uvjeta kojima vas Ugovor štiti, a i mi se obvezujemo završiti Vašu knjigu u roku. 

diligo-liber prvi je u Hrvatskoj koji nudi šansu svim ljudima koji se osjećaju piscima, ili onima koji to tek žele postati. Bilo da je riječ o poeziji ili prozi bilo kojeg žanra. 

tim diligo liber