MARIJA HORAT: Tri boje; crna, crvena, bijela

4,00

Težina 453 g
Format 13 × 20 cm
Autor Marija Horvat
Izdavač 24sata
Mjesto izdanja Zagreb
Godina s.a.
Broj stranica 379
Uvez Meki
Stanje knjige Vrlo dobro

 

Dok skuplja krhotine svog braka i pokušava ostvariti poslovni proboj o kojemu je sanjala čitav život, Mirta doznaje strašnu istinu i upoznaje tajanstvenog muškarca… Zelenooki Patrik uvlači je u svijet koji do tada nije ni sanjala, svijet u kojemu riječ ljubav poprima sasvim drugi smisao. Odluke koje će odrediti njenu sudbinu, kao i sudbinu njenog sina i tvrtke, najteže su iskušenje njenog života. Mirta se nalazi pred bezdanom. Što će učiniti?

Mirtin put kroz labirint strasti i tajnih želja nastavlja se. Dok joj na poslu prijete nove opasnosti, a njen život postaje predmetom sudskog spora, Mirta prihvaća izazov sudbine i odlučuje se za slobodu. Bez obzira na cijenu, upušta se u igru va banque, na sve ili ništa…

Mirtin život postaje nalik na košmar. Upala je u vrtlog stasti kojoj se ne može oduprijeti iako zna da pleše po oštrici noža. Sve u što je vjerovala stavljeno je na kušnju. Ona pokušava naći način da pomiri svoju opsesiju zeleookim ljepotanom Patrikom sa svojim dosadašnjim životom. No, može li spojiti nespojivo i naći izlaz? Kako će povezati ljubav prema Patriku sa ljubavi prema svom djetetu? Hoće li izbjeći paklene klopke koje joj postavlja bivši muž i neki drugi naizgled dragi likovi iznjene okoline? Hoće li pokleknuti?

1 na zalihi

Kategorije: , ,