Akcija!

BISERI NA DLANU – poezija / zbornik autora

Original price was: 4,00€.Current price is: 3,00€.

meki uvez
A5 format
više autora
173 str
ISBN: 978-953-48529-3-4

7 na zalihi

Opis

meki uvez
A5 format
više autora
173 str
ISBN: 978-953-48529-3-4

RIJEČ UREDNIKA

Pokrenuli smo ovaj projekt povodom našeg prvog rođendana i nismo očekivali ovakav odaziv pjesnika.

U ovoj zajedničkoj međunarodnoj zbirci zastupljeno je 64 pjesnika iz raznih dijelova Hrvatske, te iz Njemačke, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Austrije i Italije.

I u ovoj zbirci, kao i u našim prethodnicama prevladava kvaliteta naših pjesnika koji itekako zaslužuju biti uz rame s mnogim afirmiranim i komercijalnim pjesnicima i piscima. Naš zadatak i cilj je upravo njihovo promoviranje i predstavljanje.

U ovoj zbirci prevladava lirika građena nježnim stihovima koja će lako ući u uha svih onih koji će čitati ovu zbirku.

Za pjesnika ne postoje pravila. Pjesnik ne poznaje mržnju, oholost, zavist, … on samo piše ono što osjeća i pretoči to u stihove. Nije važan spol, mjesto rođenja, boja kože, nacionalnost kao ni bilo što drugo – osim pisane riječi.

Ovi su pjesnici još jednom dokazali da svakako zaslužuju biti na sceni književne pozornice u kojoj se svaki dan rađa sve više onih čija lijepa riječ dolazi do čitatelja.

Ovih 64 pjesnika ostavili su svoj trag u vremenu pjesničke poezije koja danas ne zauzima visoko mjesto na ljestvicama omiljenih štiva. Svakako ovi pjesnici dokazuju da će se to uskoro promijeniti.

A mi ćemo im pomoći u tome.

 

Urednici diligo-liber