Akcija!

U ZAGRLJAJU STIHA / Više autora – poezija – prvi zbornik

3,00
(22,60 KN)

zajednička zbirka poezije
A5 format
meki uvez
144 strane
poezija + biografija autora
ISBN: 978-953-48274-0-6

U ZAGRLJAJU STIHA zajednička zbirka poezije, prvi je naš projekt.  Mladi smo, na početku stvaranja i želja nam je približiti se pjesnicima, piscima, što bolje upoznati njihov rad i postati im bliski prijatelji.

U zbirci je zastupljeno 52 autora iz nekoliko država svijeta: Bosne i Hercegovine, Austrije, Njemačke, Srbije i Hrvatske. Ponosni smo što su baš oni dio našeg projekta i što su odlučili sudjelovati i postati dio našeg stvaranja. Zahvalni smo im.

Naš cilj je stvaranje kulture i očuvanje književne riječi od zaborava. Krenuli smo kao mala grupa s namjerom izdavanja knjiga onima koji ne znaju kako, gdje i kome se obratiti za pomoć. Cilj nam je približiti se ljudima, pomoći im pri ostvarenju njihovih snova jer i sami smo se našli u situaciji kad su nam sva vrata velikih izdavača bila zatvorena. S toga smo pokrenuli ovaj projekt kako bi upoznali što više pjesnika svih vjera i nacija, bez obzira na zanimanja i status obrazovanja, jer lijepa riječ ne dolazi od obrazovanog čovjeka, već onog sa srcem.

 

Vaš diligo-liber

1 na zalihi