Objavljeno

Renata Senfner

Renata Senfner rođena je 4. siječnja 1968. u Frankfurtu na Majni, u nekadašnjoj SR Njemačkoj, gdje su joj roditelji bili na privremenom radu. Po zvanju je odgajateljica i  radi u DV “Petar Pan”, u Zagrebu.

Iako je pisanje pjesama još od osnovnoškolskih pokušaja njena ljubav i proživljavanje svijeta, dugo joj je trebalo da se odluči javno ih pokazati ili izvesti.

Na nagovor njene najbolje prijateljice i vjerne čitateljice, Daniele Bobinski odlučila se na sudjelovanje u nekim zajedničkim zbirkama poezije u izdanju Diligo liber-a: “Jesenja sonata” (2019), “Otisci naših stopa” (2020), “Vidljivi tragovi stihova” (2020), “Poezija u doba korone” (srpanj 2020), “Harmonija ljetnih misli” (2020). Na večerima poezije u organizaciji Diligo liber-a prvi je puta javno pročitala svoje pjesme. Pjesme koje piše nemaju naslova, osim poneke posvete, već samo brojeve, jer to su trenutci osjećaja, utisci života koji se nastavljaju jedan na drugi, njen dnevnik proživljenog.

Osim pisanja pjesama, bavi se i slikanjem i crtanjem, te je završila osposobljavanje za kreativnog slikara u likovnom studiju “Tanay”,  jer je i to nezaobilazni dio njenog unutarnjeg svijeta.

OBJAVLJENA DJELA:

  1. Unutarnji svijet, 2022.